Racefietsen

Racefietsen Ventoux

Ervaar de sensatie van snelheid en de vreugde van het fietsen met onze ultramoderne racefietsen! Ontworpen voor diegenen die streven naar maximale prestaties op de weg, ofwel gewoon lekker willen toeren met het vaste clubje op zondag. Door een combinatie van geavanceerde technologie en nauwgezet vakmanschap bieden onze racefietsen een ongeëvenaarde rijervaring!

Alround Racers & Aero Racers

Elk detail van onze race-georiënteerde modellen is geoptimaliseerd om jouw prestaties te verbeteren. Van de lichtgewicht carbon frames die zorgen voor moeiteloze acceleratie tot het aerodynamische ontwerp dat door de wind snijdt, onze fietsen zijn gebouwd om snel te gaan. Het responsieve stuurgedrag en de nauwkeurige controle stellen je in staat scherpe bochten te nemen en uitdagende terreinen te overwinnen met speels gemak.

Endurance Racers

Ben je eerder op zoek naar een racefiets die oog heeft voor maximaal comfort voor de rijder? Het ergonomische ontwerp van Endurance Racers in combinatie met een volledig verzorgde fietsmeting maakt dat je een verminderde vermoeidheid bij langere ritten in het zadel zal ervaren, waardoor je langer en verder kunt fietsen! Je kunt met vertrouwen langeafstandsritten aangaan, wetende dat jouw fiets je elke stap van de weg ondersteunt.

Racefietsen Ventoux

Voor iedereen de juiste fiets

Of je nu een ervaren racer bent of een gepassioneerde liefhebber, er is altijd een fiets voor jouw specifieke wensen! Met een ruime keuze aan modellen die zijn afgestemd op verschillende behoeftes, bieden we voor ieder wat wils. Elke fiets is zorgvuldig ontworpen om maximale krachtoverdracht te bieden, zodat elke pedaalslag je efficiënt vooruitstuwt.
Ervaar de vrijheid van de open weg en laat je innerlijke snelheidsduivel los met onze racers! Ontdek een nieuwe wereld en breng jouw fietsritten naar nieuwe hoogten. Laat de weg jouw speeltuin worden!

Custom

Je eigen droomfiets samenstellen of een unieke kleurstelling laten spuiten? Kom dan langs in onze winkel waar je met onze werknemers alle mogelijke opties kunt bespreken!

Scott addict pro frameset Ventoux