Links

Websites die er voor fietsenwinkel Ventoux toe doen

Ventoux sponsort

MTB Udenhout

Het doel van MTB-Udenhout is om een klein en gezellig clubje te blijven. MTB-Udenhout streeft er niet naar om een grote vereniging te worden. Vrijheid blijheid staat hoog in het vaandel. Kerndoelen: Kameraadschap en fietsen om er beter van te worden. Dit vraagt om zoveel mogelijk samen fietsactiviteiten te ondernemen in een zo stabiel mogelijke samenstelling.

https://www.facebook.com/MTBUdenhout.nl

​MTB Tilburg

MTB Tilburg is een vereniging van actieve mountainbikers, zowel mannen als vrouwen. Voor en door leden van dezegroep worden regelmatigactiviteiten op het terrein van mountainbiken georganiseerd. ‘MTB Tilburg’ is een gezellige club waar sportieve en recreatieve mountainbikers zich thuis voelen. Het beoefenen van onze favoriete hobby in groepsverband is gewoon erg leuk en motiverend.

http://www.mtbtilburg.nl/

Toerclub TCT 93

Toerclub Tilburg '93 is een vereniging waar je met zowel een recreatieve fiets, racefiets of MTB terecht kan. Er worden wekelijks veel ritten in de omgeving georganiseerd en ook voor de meer avontuurlijke fietsers zijn er tal van mogelijkheden.

Ventoux sponsort Toerclub TCT 93

http://www.tct93.nl/Home

Cycleaning

Bij Cycleaning worden fietsen met zorg schoongemaakt en in conditie gebracht.

Regelmatig poetsen, smeren en conditioneren is belangrijk om de levensduur van de fiets en de onderdelen aanzienlijk te verlengen. Bovendien krijg je bij Cycleaning een update over de technische staat van je tweewieler.

Als je bij Ventoux een nieuwe fiets koopt, krijg je een aanzienlijke korting op de eerste 3 behandelingen bij Cycleaning. Vraag om het servicecertificaat!

https://www.cycleaning.nl/