Gravelbikes

Ben je klaar om de minder begane wegen te verkennen en op spannende avonturen te gaan? Zoek niet verder dan gravelbikes – de perfecte mix van weg- en off-roadcapaciteiten. Met hun veelzijdigheid en robuustheid zijn gravelbikes de fietswereld aan het veroveren, en dat is niet zonder reden.
Ontworpen om verschillende terreinen aan te kunnen, van glad asfalt tot grindpaden en zelfs uitdagende modderige paden, bieden gravelbikes de meest veelzijdige en felxibele vorm van fietsen. Hun brede banden zorgen voor stabiliteit en grip. Hierdoor kan je zowel soepel rijden over ruw terrain, terwijl je ook op gladde wegen efficiƫnt blijft. Of je nu aan het toeren bent,snelheid en sensatie zoekt waar het asfalt ophoudt, of woon-werk verkeer met je fiets wilt doen; een gravelbike biedt het allemaal!

gravelbikes Ventoux

Een van de belangrijkste voordelen van gravelbikes is hun Endurance geometrie, die zorgt voor een comfortabele zitpositie tijdens langere ritten in het zadel. Uitgerust met schijfremmen bieden ze uitzonderlijke remkracht, zelfs onder natte en modderige omstandigheden, waardoor je veiligheid ten alle tijden op elk terrein gewaarborgd is.
Gravelbikes worden uitgerust met een breed bereik aan versnellingen. Hierdoor kan je moeiteloos steile klimmetjes nemen en ook op het vlakke genoeg snelheid maken. Met voldoende ruimte voor spatborden en dragers bieden ze praktisch gemak voor bikepacking-avonturen of het vervoeren van je spulletjes voor een dagtocht.

gravelbikes Ventoux

Gravelen kent een hele eigen gemeenschap, en deze is levendig en gastvrij! Er zij veel enthousiastelingen die evenementen en races organiseren die geschikt zijn voor alle niveaus. Sluit je aan en ontdek de vrijheid in je fietsritten, het verkennen van nieuwe paden (vaak vlak bij huis word je al verrast) en het ontsnappen aan de dagelijkse drukte!