Fietskleding

Dames- en herenkleding met deskundig advies bij fietsenwinkel Ventoux

Uiteraard is er een ruime keuze aan kleding. Ons hoofdmerk is Zyclist. En heel belangrijk, zowel in heren als dames uitvoering. Kleding met een frisse eigentijdse uitstraling gecombineerd met een goede prijs kwaliteit. Zo ga je altijd gesoigneerd en comfortabel op pad!

De schoenen voor zowel race als mountainbike komen van Shimano en Scott. Door een uitgebreid assortiment hebben we voor iedereen een passende schoen

Helmen zijn er van Kask en Scott. Ook in het segment van de helmen leveren wij de nieuwste modellen en technieken. Denk hierbij aan de MIPS, dit is een extra schaal in de helm die extra bescherming kan geven bij impacts. Kom langs in onze winkel voor vakkundig advies over welke helm bij jou past. Want als een helm niet goed of lekker zit, is hij niet alleen minder veilig, maar bederft ook je fietsplezier!

Fietshelmen

Fietshelmen

Fietshandschoenen

Fietshandschoenen

Fietsbrillen

Fietsbrillen

Tot slot: we hebben altijd de juiste sokken en prettig zittende ondershirts van Zyclist op voorraad. In de zomer lekker luchtige singlets en shirts met korte mouwen, in de winter winddicht met lange mouwen en een col. Onze ervaring is dat we iedereen aan een juiste outfit kunnen helpen met dit ruime aanbod.