Fietskleding

Dames- en herenkleding met deskundig advies bij fietsenwinkel Ventoux

Uiteraard is er een ruime keuze aan kleding. Ons hoofdmerk is Castelli. Natuurlijk voeren we ook de kleding van onze fietsmerken Bianchi, Cannondale en Scott. En heel belangrijk, zowel in heren als dames uitvoering. De jarenlange ervaring van Patris Lauryssen in de kledingbranche gekoppeld aan de nodige fietservaring maakt dat iedereen vakkundig wordt geadviseerd rekening houdend met zijn / haar wensen.

De schoenen voor zowel race als mountainbike komen van Shimano en Scott. De schoenen zijn er vanaf € 75,- tot aan € 350,-. Maar dan heb je ook dezelfde Shimano schoen als waar veel ‘pro’ rijders mee koersen. We hebben namelijk ook de mogelijkheid om de Shimano schoenen geheel 'custom fit' te maken. Wat houdt dit in? Bekijk de video hieronder voor meer info!!

Helmen zijn er van Giro, Scott en Cannondale. Vanaf € 39,95 tot aan € 240,-. Tot slot: we hebben altijd de juiste sokken van Castelli en de prettig zittende ondershirts van Craft op voorraad. In de zomer lekker luchtige singlets en shirts met korte mouwen, in de winter winddicht met lange mouwen en een col. Onze ervaring is dat we iedereen aan een juiste outfit kunnen helpen met dit ruime aanbod

Fietshandschoenen

Fietshandschoenen

Fietszonnebrillen

Fietszonnebrillen

Fietshelmen

Fietshelmen