Racefietsen

Het is een van de mooiste apparaten ter wereld: de racefiets. Twee wielen, iets er tussen en aan en op. En toch… zo’n racefiets is ook gewoon een statement. Je kunt er zo veel mee. Gewoon, een blokje om. Maar ook het drielandenpunt op. Of nog wat verder, de Ardennen in. En als je wat meer ervaring hebt: de echte bergen. De Alpen. Elke racefiets is een belofte. Voor meer avontuur, betere conditie, een mooiere beleving. Wij zijn groot geworden met de koersfiets. Dat is samen met de mountainbikes ook onze ‘core business’ – de naam Ventoux is niet voor niets gekozen. We voeren racefietsen van de merken Bianchi en Scott, waarvan hieronder een greep uit ons aanbod.

Voor ieder wat wils

Wij leveren fietsen naar alle wensen van de klant. Van instapfietsen van aluminium met velgremmen voor de nieuwe fietser, tot high-end custom carbonfietsen voor de doorgewinterde coureur. Wij staan voor hoge kwaliteit fietsen, daarom maken wij de keuze om A-merken fietsen te leveren met duurzame, goed functionerende onderdelen. Verder leveren we bij alle nieuwe fietsen een fietsmeting. Want zeer belangrijk is de maatbepaling. Een fiets kan nog zo mooi zijn, als deze niet past is er van fietsplezier geen sprake. Daarom wordt er van elke fietser eerst de been-arm en romplengte gemeten en vervolgens wordt de klant dynamisch uitgemeten op een Ergotrainer (op de eigen fiets) zodat deze perfect staat afgesteld.

Aluminiumfietsen

Bent u nieuw in de fietswereld of bent u graag budgetbewust? Dan is een aluminiumfiets, de fiets voor u!

Zo leveren wij al fietsen vanaf 1249 met velgremmen, bijvoorbeeld de Scott Speedster 10. Een aluminiumframe met velgremmen en een 105 shimano afmontage.

Wilt u graag de nieuwste technologieën met betrekking tot de fietsremmen, namelijk hydraulische schijfremmen? Dan kunnen wij u al blij maken met een fiets die helemaal up to date is vanaf €1899.

Carbon

Zoekt u een lichte, comfortabele en stijve fiets? Dan is een carbonracefiets alles wat u zoekt. Door de technische specificaties van dit materiaal kan een fiets zo ontworpen worden dat het beste van alles wat je zoekt in één fiets gecombineerd kan worden. Deze allround topfietsen zijn er al vanaf 2399.

Van de carbonfietsen leveren wij twee soorten geometrieën:

Endurance

Voor de meer comfortabele fiets kan men kiezen voor de “endurance” geometrie. Dit betreft een fietsframe dat is ontworpen om meer comfort te bieden door een kortere bovenbuis en langere balhoofdbuis. Dit zorgt voor een zit waarbij je als rijder minder diep zit. Echter blijven dit nog altijd snelle en lichtvoetige fietsen waardoor je niks aan snelheid hoeft in te leveren. Dit type fietsen worden bij de profs gebruikt voor de kassei-klassiekers.

Race

Bent u op zoek naar een ultieme prestatiefiets? Dan biedt de “race” geometrie alles wat u zoekt. Een sportieve zit, scherper stuurgedrag en snelle acceleratie is wat deze fietsen kenmerkt.

Customfietsen

Wilt u graag uw eigen droomfiets samenstellen of een unieke kleurstelling laten spuiten? Kom dan langs in onze winkels waar u met onze werknemers alle mogelijke opties kunt bespreken!

Tweedehands

Niet in de markt voor een nieuwe racefiets? We hebben altijd een wisselend aanbod van zeer goede occasions. Volledig nagekeken en 1 jaar garantie. Ook bij onze occasions leveren wij een fietsmeting!