Mountainbikes & Gravel

Wil je lekker KOMmetjes jagen op de locale mountainbiketracks, bikepacken of ander off-road genot ervaren te midden van de natuur? Daarvoor hebben wij zowel mountainbikes als gravelfietsen. Van ritjes door de bossen rondom Tilburg tot serieuze trails in het buitenland. Wij leveren off-road fietsen van de merken Scott en Bianchi voor elk soort terrein.

Gravelbike

Een gravelbike is een fiets waar je overal mee uit de voeten kan. Berg op, berg af, on-the-road of off-road. Maar ook een verre fietsreis met bepakking, alles kan met dit type fiets. Kortom een snelle fiets voor elk type ondergrond, van asfalt tot bospaden. Ook zeer geschikt voor woon-werk-verkeer.

Een gravelbike bieden wij al aan vanaf €1999.

Mountainbike

Een mountainbike is perfect voor het serieuze off-road rijden. Vering zorgt voor betere controle en meer comfort. Er is keuze uit 'hardtails' en 'fully's', waarbij de 'fully's' in tegenstelling tot de algemene gedachte bijna altijd sneller zijn (en beter voor je lichaam).

Mountainbikes bieden wij aan in aluminium en carbon.

Vanaf €1399 heb je al een goede aluminium hardtail mountainbike voor de beginnende mountainbiker. Serieuze Fully's beginnen bij een prijs van €2999. Maar dan heb je ook de allernieuwste technieken op het gebied van mountainbikes.

Ben je op zoek naar een specifieke mountainbike, zoals bijvoorbeeld een buitenmodelletje Enduro/Downhill? Kom dan langs in de winkel en dan bespreken wij graag de opties met je!